Διαφήμιση
Πέμπτη, 13 Ιούλιος 2023 20:07

H RCF παρουσίασε την TT+ Audio

Η RCF παρουσίασε σήμερα την TT+ AUDIO, μια νέα premium μάρκα που βασίζεται σε δεκαετίες ηχητικής και σχεδιαστικής εμπειρίας της RCF, σχεδιάζοντας προϊόντα υψηλής απόδοσης που παρέχουν ολοκληρωμένες και αξιόπιστες λύσεις για απαιτητικούς επαγγελματίες που αναζητούν την υψηλότερη πιστότητα στον τομέα των sound reinforcement συστημάτων.
Η ολοκληρωμένη προσέγγιση του νέου brand στο σχεδιασμό προϊόντων, το καινοτόμο engineering, και η υψηλή αξιοπιστία που έχει δοκιμαστεί μέσα από απαιτητικές συνθήκες touring, τοποθετούν ψηλά τον πήχη για το νέο brand της εταιρίας, που απευθύνεται σε Live touring εφαρμογές, καθώς και σε installation περιβάλλον υψηλής ποιότητας.

Σύμφωνα με την εταιρία, το τρισδιάστατο λογότυπο TT+ AUDIO ξεπερνά τα παραδοσιακά σχέδια για να γίνει έμβλημα, ενώ παράλληλα συμβολίζει μια σπορ, στιβαρή εικόνα, με μια αίσθηση συμμετρίας που απεικονίζει το ατελείωτο ταξίδι της εταιρείας στην εξισορρόπηση της ακρίβειας στην αναπαραγωγή, της χρηστικότητας, της ενοποίησης και της σταθερής κάλυψης. Η πρώτη σειρά προϊόντων που ‘φοράνε’ το νέο λογότυπο είναι το line array σύστημα GTX.

Ο Γενικός Διευθυντής της RCF, Fausto Incerti, ανέφερε τα εξής:
"Όταν παρουσιάσαμε τη σειρά προϊόντων TT+ το 2006, το όραμά μας ήταν να προσφέρουμε επαγγελματικό εξοπλισμό ήχου που να προσφέρει την υψηλότερη απόδοση τόσο σε εφαρμογές περιοδειών όσο και σε εφαρμογές θεάτρου. Το TT+ έχει ξεπεράσει τις προσδοκίες και καθιερώθηκε ως ένα κορυφαίο σύστημα μέσω των καινοτομιών και της επιτυχίας του. Η σειρά έχει πλέον αποδείξει ότι διαθέτει όλα τα εχέγγυα και τις δυνατότητες να εξελιχθεί σε μια νέα και ανεξάρτητη premium μάρκα".

Τα προϊόντα της TT+ AUDIO όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η εταιρία, θα μπορούν να αντέξουν τις απαιτητικές touring εφαρμογές κάτω από ακραίες καιρικές συνθήκες. Στα ατού τους περιλαμβάνουν τη δικτυακή ενοποίηση, την απλή καλωδίωση και την ευέλικτη και απομακρυσμένη διαχείριση μέσω κατάλληλα ανεπτυγμένου λογισμικού ελέγχου.

Τέλος, ο Incerti καλωσορίζει τη νέα μάρκα, αναθέτοντάς της μια ξεκάθαρη αποστολή για το μέλλον: "Για πάνω από 70 χρόνια, η RCF είναι πρωτοπόρος στον τομέα του audio engineering. Με το ντεμπούτο του brand TT+ AUDIO, ξεκινάμε την επόμενη φάση αυτού του ταξιδιού, παρουσιάζοντας μια εξειδικευμένη όσο και αφοσιωμένη ομάδα που θα οδηγήσει το μέλλον του ήχου. Η ίδρυση του TT+ AUDIO brand σηματοδοτεί ένα νέο κεφάλαιο ευκαιριών για εμάς. Ανυπομονούμε για το δρόμο που έχουμε μπροστά μας."

Περισσότερες πληροφορίες για το νέο brand TT+ AUDIO της RCF θα σας δώσουν στην εταιρία Sirius Sound & Lighting Systems…

Επαφή
Sirius Sound & Lighting Systems

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση